Media

Geniet nog even na met de aftermovies van onze optredens! Gewoon, omdat het kan 🙂

Home recordings: Time After Time

Ook Music Unlimited zit niet stil tijdens de intelligente lockdown. De meiden hebben een home recording gemaakt van een van hun favoriete liedjes: Time After Time. Een muzikaal hart onder de riem voor iedereen die het even moeilijk heeft in deze verwarrende tijd.

Aftermovie kampvuur sing-a-long 2019

Wat was het een geweldig feestje! Ruim 140 luidkeels zingende mensen in de boomgaard. Onvergetelijk! Lachen, gieren, brullen met Mexico en De Wandelclub, en prachtig samen zingen met Let It Be. Geniet nog even na met de aftermovie. En reserveer 5 september 2020 alvast in de agenda, dan is de derde Kampvuur sing-a-long!

In de krant: Waar een wil is, is een band

Yes, we staan in de krant! Nieuwsblad Het Kontakt plaatste een mooi artikel over de transitie van zanggroep naar coverband.

Music Unlimited in Het Kontakt van 30 juli 2019.

Kampvuur sing-a-long 2018

Wat was het gezellig! Wat was het leuk! De eerste kampvuur sing-a-long gaat de boeken in als een groot succes! Het publiek zong bijna alle liedjes luidkeels mee. Het Dorp van Wim Sonneveld klonk nooit eerder zo mooi. Het publiek zat lekker warm rond de vuurkorven, roosterde marshmallows, en kwam met koelboxen gevuld met bier, wijn en lekkere tapas. Precies zoals de bedoeling was. Gewoon gezellig, ongedwongen met zijn allen genieten van muziek rond het kampvuur. Het werd een onvergetelijke avond! Volgend jaar weer 🙂

Christmas time!

De ultieme kerstvoorpret: dat was Christmas time! Een avondvullende theatershow met de mooiste en grootste kersthits en persoonlijke verhalen over de kersttijd. Music Unlimited toverde het theater om tot gezellige Engelse huiskamer, compleet met kerstboom en een knapperend haardvuur. Alle drie de shows waren uitverkocht! Hieronder de compilatie, klik op deze link als u de hele voorstelling wilt bekijken. Het interview dat Het Kontakt publiceerde over Christmas Time is te lezen via deze link .

De Waard Aan Tafel

Ter promotie van Christmas time! zingen we op 4 december 2017 live in de uitzending van de Krimpenerwaardse talkshow De Waard Aan Tafel. We zingen Pompeii, Have Yourself A Merry Little Christmas en Santa Claus Is Coming To Town.

Signed, Sealed, Delivered

Op uitnodiging van DizzizJazz zingt Music Unlimited ‘Signed, Sealed, Delivered’ mee tijdens de Amazing Vocal Bigband Sessions. Op 26 maart 2017 in het Arto Theater in Schoonhoven.

Dickens Festijn Deventer

Hoe leuk is het als mensen even stoppen met shoppen en rustig de tijd nemen om naar onze kerstmuziek te luisteren! We stonden zondag 18 december van 11:00 tot 17:00 uur op de markt aansluitend aan het Dickens Festijn in Deventer. We mochten optreden voor super enthousiast publiek en ontvingen heel veel warme reacties. Een topdag!

Country & Christmas Fair

Wat was het leuk op de Country & Christmas Fair bij Kasteel De Haar te Haarzuilens, op 25 en 27 november 2016. Music Unlimited heeft het publiek vermaakt met vrolijke kerstmuziek. Wat is het heerlijk als mensen echt even blijven staan om van onze muziek te genieten, wanneer jong en oud begint te dansen, de kerstman ook een liedje meedoet en een volledig Charles Dickens koor gezellig meezingt. Onvergetelijk!

Bartholomeusdag

Music Unlimited gaat on tour tijdens Bartholomeusdag op 24 september 2016 in Schoonhoven. We zingen op diverse locaties in de stad. De reacties van het publiek zijn lovend!