Reacties

De Kampvuur sing-a-long: een feestje!

De eerste Kampvuur sing-a-long van Music Unlimited gaat de boeken in als een groot succes! Het publiek zong 8 september 2018 bijna alle liedjes luidkeels mee. Het Dorp van Wim Sonneveld klonk nooit eerder zo mooi. Het publiek kwam met koelboxen vol bier, wijn en lekkere hapjes naar de boomgaard, warmde zich rond de vuurkorven en roosterde al zingend marshmallows. Een heerlijke gezellige, ongedwongen avond! Een greep uit de reacties op Facebook:

“Het was grandioos!! Bedankt voor de te gekke avond!” – Mirjam Kwakernaak

“Genoten, superleuk. Volgend jaar zijn we er weer bij hoor!!?” – Erna Correljé Roth

“Het was een feestje!!!!” – Dorien van der Hee

“Het was een geweldige avond meiden, super gedaan, bedankt” – Marijke Driesen

‘Meiden jullie waren fantastisch’ 

Onze eerste theatershow Christmas time! was een groot succes! Lees hier een greep uit de reacties op de shows die we op 9, 16 en 17 december 2017 speelden in Stadspodium GO Leerdam en het Arto Theater te Schoonhoven.

‘Nog nooit zo erg genoten van kerstliedjes’ – Femke Bergman

‘Wat een feest! Laat de kerst maar komen, ben helemaal in de stemming’ – Gisela Berman

‘Meiden jullie waren fantastisch’ – John Kooij

‘Jullie versie van What Child Is This weerklonk nog dágen in mijn hoofd’ – Irina Mak

‘Wat een sfeertje ??❄ Goed gedaan meiden.. En wat een superleuk aangekleed decor ?? ‘ – Van Mazijk Kachels en Haarden

‘Wat een topavond. Gezellige kerstsfeer, mooi gezongen’ – Marielle Azim

‘Wat een geweldige show hebben jullie neergezet echt super gedaan dames (en mannen) erg genoten en kreeg helemaal het kerstgevoel heerlijk!’ – Wanda Teunissen van Manen

‘Wat heb ik genoten van jullie optreden ?? Na zo n heerlijke avond, de kerstboom in huis én de sneeuw he-le-maal in kerststemming’ – Dineke Blok

Annemarie, Elly, Mariëlle
Bestuursleden van Beauty & Brains

“Dank voor jullie optreden tijdens de Beauty & Brains Ladies Night in Theater Concordia te Haastrecht! Jullie maakten de avond compleet en wisten de juiste Ladies Night snaar te raken met “I’m every woman” en “I’m so excited”. Het enthousiasme en de professionaliteit spatten er vanaf!”

Bartholomeusdag 2016

Een greep uit de reacties op onze optredens tijdens Bartholomeusdag 2016:

“Zag er ‘gelikt’ uit en de samenzang was echt super. In korte tijd hebben jullie echt heel hard gewerkt aan uitstraling, zang en dans. Soms deed het me denken aan Venice (en dat vind ik fantastisch!), en ook ‘de O’gene sound’ was soms aanwezig. Staat als een huis!”

“Het was een feestje om naar jullie te luisteren en een super leuk repertoire.”

“Goeie sound en mooie stemmen!”

Robin van Beek
Vocal Center

“Het optreden van Music Unlimited was een gezellige aanvulling op een kerstborrel! Sfeervol en precies goed inspelend op het publiek. Fijn stel die Music Unlimited girls!”

Claudia Pouw
Kegelhuis De Engel Schoonhoven

“Mijn gewonnen cadeau… een optreden van Music Unlimited in De Engel tijdens het boutkegelen. Het was super en wauwwwwwww zo goed!

Petra Deelen
Stichting Vestingstad Nieuwpoort

“Wij hebben tijdens de Kaarsjesavond van Nieuwpoort, op de tweede woensdag van december, genoten van Music Unlimited! Het is een zanggroep van vier enthousiaste meiden die op locatie een spetterend meerstemmig kerstmuziekoptreden geeft. Wat vooral bijzonder is, is de begeleiding van de nummers op de gitaar. Ook het publiek was zeer enthousiast. Na afloop hebben we veel positieve reacties over Music Unlimited mogen ontvangen. Wij kijken nu alweer uit naar wat jullie dit jaar ten gehore brengen. Kortom een niet te missen optreden, een echte aanrader!”