The Final Show – 20 juni

Date: 20 juni Place: Live @ Home Time: 21:30

Zaterdag 20 juni treden we op tijdens Live@home. Dit zal het laatste optreden zijn van vocal band Music Unlimited. Zeven jaar lang hebben we samen ziel en zaligheid in de muziek gelegd, lief en leed gedeeld, dromen uit laten komen. Nu is voor ons de tijd aangebroken om nieuwe wegen in te slaan.

Music Unlimited was een fantastische achtbaan waar wij met een grote glimlach en veel trots op terugkijken. We hebben in al die jaren onwijs veel bereikt als groep. We hebben zoveel mooie concerten mogen geven! Het Dickens Festijn, onze kerstshow Christmas Time, de kampvuur sing-a-long en als kers op de taart de optredens die we samen met Robin, Ivo, Maurice en Greg hebben gegeven. Wat was het gaaf om als band op het podium te staan! Music Unlimited heeft ons als groep en persoonlijk veel gebracht en we hebben onvergetelijke herinneringen gemaakt. Maar aan alle mooie dingen komt een einde…

We willen jullie allemaal onwijs bedanken voor jullie support, het meezingen, het meedansen en jullie overweldigende applaus tijdens de concerten. Het was een feestje om voor jullie te mogen zingen!

We hopen dan ook dat jullie op zaterdag 20 juni om 21:30 uur allemaal naar de livestream kijken via de facebookpagina van Live at Home! Een aantal fans hebben van ons een ticket gekregen zodat ze het optreden in dorpshuis ’t Knooppunt te Everdingen bij kunnen wonen. Helaas is er vanwege de coronaregels slechts beperkt plaats, dus we konden niet iedereen uitnodigen. We gaan er met zijn allen een feestje van maken, zodat we Music Unlimited net zo mooi te eindigen als dat we het zijn begonnen!

Liefs,
Marsja, Kim & Marijke

 

Datum: zaterdag 20 juni
Aanvang: 21:30 uur
Live te volgen via: https://www.facebook.com/LiveAtHomeNL/