Kim

Portret Kim de Brake

Kim stond samen met Marsja aan de wieg van Music Unlimited. Ze hadden een droom, een visie, en door hard werken en veel vallen en nog meer opstaan is deze ontpopt tot werkelijkheid. De band begon als vocal group die met karaokebanden meezong, en is nu uitgegroeid tot vocal band.

 

Muziek is een rode draad in Kim’s leven. Ze heeft altijd muziek om zich heen en zingt zo ongeveer ieder liedje op de radio mee. Voor Kim is muziek pure emotie en een tijdmachine die haar terug kan voeren naar bijzondere momenten. Zoals die zonnige dag op zomerkamp. Ze zat onder een boom en luisterde naar Genie In A Bottle van Christina Aquilera, destijds een moddervette hit. Wanneer ze dit liedje hoort, is ze weer dat 12-jarige meisje dat zonder zorgen naar een radiootje luistert.

 

Kim’s cd- en platenkast is uitgebreid, zoals je kunt verwachten van een Music Unlimited-zangeres. Ze draait graag muziek van Danny Vera, The Eagles, Fleetwood Mac en Simon&Garfunkel. Tijdens een avondje stappen gaat ze los op lekkere dansmuziek van Shakira, Rihanna, Destiny’s Child en foute 90’s hits. In de auto blért ze het liefst mee met Céline Dion, Whitney Houston, Alanis Morrisette en Anouk.