Marsja

Portret Marsja Driesen

Muziek is emotie. Thuiskomen. Passie. Een uitlaatklep. Als je het Marsja vraagt. Om maar met John Miles te spreken: ‘Music was my first love, and it will be my last’.

 

Niet verwonderlijk dus dat Marsja als klein meisje al luidkeels meezong met de cassettebandjes in de auto. Ze was ook op iedere talentenjacht te vinden en leerde als klein meisje sopraan, alt en sopranino fluit spelen. Toen de muziekjuf ontdekte dat haar leerlinge na een jaar nog geen noot kon lezen en alles op gehoor speelde, adviseerde ze Marsja te gaan zingen in een kinderpopkoor. Via de dirigent kwam Marsja in contact met een producer, die haar vroeg om twee cd’s met kinderliedjes in te zingen. Later zong ze bij diverse popkoren, waar ze ook solo’s op grotere podia deed. Ondanks haar podiumvrees droomde ze van groter en meer… en zo stond ze in 2012 samen met Kim aan de wieg van Music Unlimited!

 

Deze bandnaam past perfect bij Marsja’s muzieksmaak. Die is nogal… unlimited. Van ballads tot hardhouse, van rappende gangsters tot black metal, maar ook soul, jazz, R&B, pop, disco, Nederlandstalig. Marsja zingt het liefst jazz, R&B en soul, maar eigenlijk geldt: zolang ze erop kan dansen is het goed!